Keurmerk vis

Onze gecertificeerde duurzame vis komt uit Harlingen. Bij Veltman Vis is service en persoonlijke aandacht van oudsher de manier waarop gewerkt wordt.

Zoals veel bedrijven is Veldman Vis klein begonnen. Met één koelcel, een diepvries en een busje leverden ze vis aan horecabedrijven. De visserij is een branche waarin hard wordt gewerkt en lange dagen worden gemaakt. Iedereen werkt hier aan mee, van visser tot visafslag, Veltman Vis is hier geen uitzondering op.

De feeling die je met het product hebt is van groot belang. De nadruk ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Ieder dag zijn is Veldman Vis bezig haar bedrijf uit te breiden en service te vergroten. De vis komt rechtstreeks uit het water, wordt verwerkt en gaat direct door naar haar klanten. Tussenhandel wordt daardoor uitgeschakeld waardoor er sneller en verser kan worden geleverd. Door een rechtstreeks transport op Zeeland wordt Veldman Vis dagelijks voorzien van onder andere verse mosselen, oesters en levende kreeft. Het goede product wordt ondersteund door klantgericht werken en goede dienstverlening. “Zeg wat je doet, en doe wat je zegt” is het motto van Gerlofke Schuil, een van de eigenaren van dit familiebedrijf.

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner, bekijk hier al onze menukaarten.

Lunch & Diner

Bij de borrel

Onze drankenkaart