Live muziek

26 feb | 16.00 – 19.00 uur

Roech

jaren '70 tot aan nu

Roech is een ervaren 5-koppige coverband die zeker zorgt voor een leuke avond. Zoals de naam doet vermoeden zijn ze best een beetje stoer te noemen: als je kijkt naar de setlist staan daar standaard wat ruigere nummers op maar ook popnummers en nederlandstalig en zelfs disco schuwen ze niet. Maar alles wel met een Roech-sausje. Voor alle leeftijden is er wel wat wils omdat ze nummers spelen van de jaren ’70 tot aan nu. Lekker dansen en meezingen met de band die er op het podium altijd een gezellige boel van maakt. Kort om: een lekker muzikaal avondje uit!

26 mrt | 16.00 – 19.00 uur

Rockville

mix van classic rock en moderne pop

Van Golden Earring via Queen en Doe Maar naar Waylon en The Police: Rockville brengt een aanstekelijke, dansbare mix van classic rock en moderne pop.

Geboren in een kelder in Gorredijk is Rockville “Rockin’ since 2012” en combineert het een strakke ritmesectie met moddervette gitaarsounds en te gekke vocalen om ieder feest tot een succes te maken!

Coverbands genoeg. Maar niemand mengt herkenbaar pop- en rock repertoire met vintage en moderne sounds zoals Rockville dat doet. 

30 apr | 16.00 – 19.00 uur

Bluesheat

authentieke bluesband die rockt

Met passie en gevoel voor onvervalste bluesmuziek is Bluesheat een opzwepende, rauwe en authentieke bluesband die rockt,kraakt en zweet dat het een lieve lust is. Op eigen wijze bewerkte sounds van onder anderen Elmore James, Muddy Waters en Howlin’ Wolf worden gevolgd door andere blueswerken – boogie, jungle, rock, shuffle, slow, swing, uptown jump, die op gevarieerde, inspirerende wijze de zaal in worden gelanceerd.

28 mei | 16.00 – 19.00 uur

Poppa Jay & The Holy Rollers

Een rock band vol humor, energie en foute teksten

Twee broers en een neef die niets liever doen dan op het podium staan om hun muziek te delen met het publiek. Een rock band vol humor, energie en foute teksten waar je je voet stevig op kunt stampen!

Genomineerd voor ‘Friese Song Van Het Jaar 2022’ en ze hebben ook nog eens de top 10 weten te behalen bij de VPRO 3voor12/Friesland met het nummer: ‘Candy’

Kortom een show die je niet mag missen!

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner, bekijk hier al onze menukaarten.

Lunch & Diner

Bij de borrel

Onze drankenkaart