Live muziek

Challenger

02 okt | 16.00 – 19.00 uur

Challenger

Rock

Het repertoire van de band bestaat uit stevige, dansbare pop- en rockmuziek uit de jaren 60 tot en met nu. Op het programma staan nummers van The Rolling Stones, Chuck Berry, Deep Purple, Radio Head en Alanis Morrisette.

The SKoMBaGs IMG_8415 - kopie

09 okt | 16.00 – 19.00 uur

The SköMBaGs

70's- 80's Rock & Pop

Deze Drachtster band speelt rock en popmuziek uit de jaren ’70-’80. Van o.a. Jimmy Hendrix, the Rolling Stones tot en met David Bowie, maar ook draaien ze hun hand niet om voor mooie Herman Brood nummers. Ook Nederlandstalige nummers (de Dijk en The Scene) ontbreken niet in hun repertoire.

The SköMBaGs is een ‘jonge’ Drachtster coverband, bestaande uit 6 bandleden. De samenstelling van onze band is gemêleerd. De ene helft heeft meer dan 11 jaar ervaring en de andere helft ongeveer 4 jaar. Door het karakteristieke stemgeluid van Tjeerd, mr. Skombag himself 😉 hun leadzanger, weten ze van de covers bijna ‘eigen nummers’ te maken.

Ze hebben zin om samen met jou er weer een feestje van te maken!

Adri-de-Boer-10-11-19-pdf-grafie-2581

16 okt | 16.00 – 19.00 uur

Adri de Boer

Fries

De Friestalige troubadour Adri de Boer uit Lippenhuizen brengt een programma met oude en nieuwe liedjes, meestal van eigen hand. In zijn drieëndertig jarige bestaan als Friestalig troubadour heeft Adri een naam opgebouwd met vooral prachtige melodieuze liedjes.

23 okt | 16.00 – 19.00

Calidus

Pop/Rock

Calidus is een band van broers en vrienden, en dat stralen ze uit zodra ze op het podium stappen. Ze zijn een 100% independent pop/rock band herkenbaar aan een zweverig geluid en meeslepende melodieën in een pop/rock jasje. Een shimmerende gitaar, heldere piano klanken, creatieve drums en een unieke zang vormen het eigen repertoire waar ze nu mee optreden. Calidus grijpt de aandacht van alle luisteraars met een moede mix van popnummers, ballades en energieke rock songs en weet de aandacht vast te houden door het opbouwende karakter van de tracks en het verhaal wat verteld wordt door de muziek.

Een zweverige gitaar, een heldere piano, strakke drums en de stem van Jochem Numan zijn de grondtonen van Calidus. Hun eerste EP – Meet My Expectations – is een reis door emotionele ballads en krachtige anthems met allemaal de herkenbare Calidus sound

30 okt | 16.00 – 19.00 uur

SoulBlender

Disco & Funk

SoulBlender bestaat uit twaalf enthousiaste topmuzikanten, die met erg veel plezier hun muzikale krachten bundelen en er tijdens hun optredens altijd een swingende boel van maken. Ze brengen in een geraffineerde opbouw een mix van dampende sixties soul en nostalgische disco en creëeren hiermee een sfeer waarbij niemand in een hoekje kan blijven staan.

Door de jaren heen ontwikkelde Soulblender een ruime kennis en ervaring in de Soul, Disco, Funk & Motown. Muziek gemaakt met echte instrumenten en waarbij veel energie vrij komt. Deze ervaring gebruiken we nu voor de opbouw van de setlijsten, de muziekkeuze en de manier van samenwerken. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen: “We spelen deze muziek omdat we dat graag willen. Dat straalt ervan af tijdens hun optredens. 

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner, bekijk hier al onze menukaarten.

Lunch & Diner

Bij de borrel

Onze drankenkaart