Live muziek

250396562_285150080280549_1169168232643315671_n

06 nov | 16.00 – 19.00 uur

Nancy and the Sinatras

Fifties en Upties

Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen.

Fifties en Upties.
De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger en zestiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje te plaatsen. Een greep uit het repertoire: jaren 50 liedes in een nieuwe, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlist variëren van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend, vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

On the road en meer.
Nancy speelt al jaren bij vele gelegenheden. Festivals, feesten, theaters, enz. Het laatste wapenfeit is de release van een single: She can have him/se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

Bezetting
Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is Wybrig Boerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Leo Roodhof, saxofoon Pieter Willem Meinema. 

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner, bekijk hier al onze menukaarten.

Lunch & Diner

Bij de borrel

Onze drankenkaart