Diner

Een kijkje in de dinerkeuken

Voorgerechten

  • Brood met smeersels (vegetarisch)
    €7,50
    Brood van Friese bakkerij Baarsma met diverse smeersels
  • Soep van het moment
    €7,50
    Regelmatig wisselende home made soep. Met liefde bereid en dat proef je.
  • Tarte tatin van rode ui (vegetarisch)
    €11,50
    Rode ui, rucola, geitenkaas van De Molkerei
  • Tartaar van gerookte forel
    €13,50
    Dille olie, augurk, rode ui, citroen mayonaise, zoetzure rode biet en saffraan kroepoek
  • Hopper verwenplank vanaf 2 personen
    €12,50 p.p
    Een proeverij van verschillende voorgerechten
  • Ambachtelijk gerookte zwijnenham
    €13,50
    Pastinaakcrème, cranberry compote, sla en paddenstoelen
  • Carpaccio van gepekeld rund
    €13,50
    Oude kaas, truffelmayonaise, rucola, geroosterde noten, olijven en zongedroogde tomaten

Hoofdgerechten

  • Hopper burger
    €19,50
    100% runder hamburger, cheddar, tomaat, augurk, bacon, uiencompote, sla en Hopper burgersaus
  • Vegan beetroot burger (vegetarisch)
    €19,50
    Biet, cheddar, tomaat, augurk, uiencompote, sla en Hopper burgersaus
  • Kippendij saté
    €21,50
    Seroendeng, atjar, kroepoek en satésaus
  • Vis van het moment
    Dagprijs
    Elke keer een ander vis. Wij vertellen je graag welke vis er vandaag is.
  • Argentijnse rump steak (180 gr)
    €27,50
    Met pepersaus
  • Gekonfijte eendenbout
    €23,50
    Met cranberry jus
  • Zoete aardappel frittata (veganistisch)
    €17,50
    Zoete aardappel, paprika, ui
  • Bietensalade (vegetarisch)
    €16,50
    Geroosterde rode en chioggia biet, mesclun, balsamico, geitenkaas en geroosterde noten
  • Groene salade met peer (veganistisch)
    €16,50
    Peer, mesclun, geroosterde noten en balsamico
  • Hopperpotje
    €17,50
    Een maandelijks wisselend gerecht, zorgvuldig bereid door onze chef.
  • Spareribs
    €21,50
    Gemarineerde ribs met diverse sauzen
  • Tagliatelle met knofl ookroomsaus (vegetarisch)
    €16,75
    Met spinazie en paddenstoelen
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfriet, Brandermayonaise, appelcompote en bordgarnituur.

Desserts

  • Chefs dessert
    €10,00
    Laat je verrassen door de creativiteit van de chef!
  • Wentelteefjes
    €9,00
    Fryske sûkerbôle, kaneelijs, slagroom en karamelsaus
  • Dame blanche
    €8,50
    Vanille-ijs, slagroom en warme chocoladesaus
  • Friandises
    €7,50
    4 verschillende zoete lekkernijen, inclusief koffie of thee

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner. Van alle markten thuis!