Over Hopper

Theatercafé Hopper

In ons theatercafé kun je terecht voor een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Een lekker hapje eten voorafgaand aan de voorstelling of film of gewoon gezellig even weg met vrienden, in theatercafé Hopper is het altijd genieten. Ook is Hopper een perfecte locatie voor een spetterend feest of zakelijke bijeenkomst.

Een café voor de nazit
Na afloop van een voorstelling of film nog even napraten? Je kunt op deze avonden altijd terecht voor een drankje en hapje in Hopper.

Een café voor de lunch
Van woensdag t/m zondag serveren wij lunch in Hopper. Voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Een café om te dineren
De keuken is van woensdag t/m zaterdag van 17.00 uur tot 21.00 uur geopend. Is er op dinsdagavond een voorstelling of film te zien in De Lawei? Dan is Hopper tot sluitingstijd geopend. Is er geen voorstelling? Dan is Hopper tot 15.00 uur geopend. Combineer je een diner in Hopper met het bezoeken van een voorstelling, laat het ons weten. Dan zorgen wij dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Een café voor de borrel
Ons theatercafé is open voor iedereen. Dus ook als je niet naar een voorstelling of film in De Lawei gaat. De fijnste bieren, wijnen en frisdranken staan voor je klaar. Probeer vooral de lekkerste bitterballen van Drachten, beroemd onder vele bezoekers en artiesten.

Een café voor de familie
Op zondagmiddag is het ook erg leuk om de kinderen mee te nemen naar het café. Er is een groot assortiment spellen die gespeeld mogen worden. Naast de live muziek zorgen we ervoor dat ook de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Een paar keer per jaar organiseren we een swingende kidsdisco.

Live muziek op zondag
Iedere laatste zondag van de maand t/m mei kun je komen genieten van live muziek. Van jong talent tot een swingende dansmiddag, van jazz tot blues; het komt allemaal voorbij. Kom je ook swingen? Gratis toegang!

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner, bekijk hier al onze menukaarten.

Lunch & Diner

Bij de borrel

Onze drankenkaart