Diner

Een kijkje in de dinerkeuken

Voorgerechten

  • Brood met smeersels (vegetarisch)
    €7,50
    Brood van Friese bakkerij Baarsma met diverse smeersels
  • Soep van het moment
    €7,50
    Regelmatig wisselende home made soep. Met liefde bereid en dat proef je.
  • Steak tartare van tomaat (veganistisch)
    €11,50
    Peterselie olie, crème van mierikswortel en kerrie
  • Vitello tonato
    €12,50
    Rosbief, tonijn, kappertjes, sla, zongedroogde tomaat
  • Hopper verwenplank vanaf 2 personen
    €12,50 p.p
    Een proeverij van verschillende voorgerechten
  • Gamba pil pil
    €13,50
    Pittige gamba's in een olie van knoflook en rode peper, casinobrood en een frisse salade
  • Carpaccio van gepekeld rund
    €13,50
    Oude kaas, truffelmayo, rucola, geroosterde noten, olijven en zongedroogde tomaten

Hoofdgerechten

  • Hopper burger
    €18,50
    100% runder hamburger, cheddar, tomaat, augurk, bacon, uiencompote, sla en Hopper burgersaus
  • Vega beetrood burger (vegetarisch)
    €19,50
    Biet, cheddar, tomaat, augurk, uiencompote, sla en Hopper burgersaus
  • Kippendij saté
    €21,50
    Seroendeng, atjar, kroepoek en satésaus
  • Vis van het moment
    Dagprijs
    Elke keer een ander vis. Wij vertellen u graag welke vis er vandaag is.
  • Black Angus biefstuk (180 gr)
    €27,50
    Met whisky-jus
  • Hopper vleesplank vanaf 2 personen
    €32.5 p.p
    Een proeverij van al het lekkers dat Hopper te bieden heeft.
  • Gele curry (veganistisch)
    €17,50
    Met groentes, rijst en naanbrood
  • Herfst salade (vegetarisch)
    €16,50
    Zoete aardappel, rozijnen, geroosterde noten, sla en (yoghurt) dressing
  • Carpaccio salade
    €16,50
    Oude kaas, truffelmayo, geroosterde noten, olijven en zongedroogde tomaat
  • Hopperpotje
    €17,50
    Een maandelijks wisselend gerecht, zorgvuldig bereid door onze chef.
  • Spareribs
    €21,50
    Gemarineerde ribs met diverse sauzen
  • Pasta pesto rosso (vegetarisch)
    €16,50
    Romige spaghetti met rode pesto, gemarineerde tomaatjes en Grana Padano.
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfriet, Brandermayonaise, appelcompote en bordgarnituur.

Desserts

  • Chefs dessert
    €10,00
    Laat je verrassen door de creativiteit van de kok!
  • Pumpkin spice tiramisu
    €9,00
    Mascarpone, Lange vingers, pumpkin spice, espresso
  • Dame blanche
    €8,50
    Vanille-ijs, slagroom en warme chocoladesaus
  • Friandises
    €7,50
    Bonbon, slagroomtruffel, boterkoek en een kokosmakroon, inclusief koffie of thee

Onze menukaarten

Een hapje, een drankje, een lunch of een diner. Van alle markten thuis!